Читај ми!

Новак утешио Алкараза после пеха и пораза: Зна колико је млад, време је пред њим

Новак Ђоковић је у изјави после победе над Карлосом Алкаразом открио да му је приликом поздрава на крају дуела поручио да ће сигурно освајати Ролан Гарос много пута.

Ђоковић се пласирао у финале Ролан Гароса тријумфом од 3:1 над Карлосом Алкаразом.

Меч су обележили грчеви у нози Шпанца, који су га навели да фактички на једној нози одигра последња два сета. Ђоковић му је пришао том приликом у случају да му је потребна помоћ, а и после дуела је имао речи охрабрења за младог аса.

"Последње што желите да видите су грчеви и физички проблеми у овој фази гренд слема. Жало ми је због њега. Желим му брз опоравак и повратак. Рекао сам му на мрежи да зна колико је млад и колико је времена пред њим. Освајаће овај турнир много пута. Невероватан играч и такмичар. Одличан тип. Заслужује сву подршку. Тешко је за њега да одреди кад да преда меч, али му честитам на борбеном духу до самог краја", рекао је Ђоковић у изјави са терена.

Било је 1-1 у сетовима и сусрет је био врло изједначен.

"Обојица смо на крају другог сета играли на граници издржљивости. Били смо изједначени до другог гема трећег сета кад се то десило. Остао сам фокусиран, иако је он има проблем. Нисам размишљао о томе шта се дешава на другој страни терена. Још једном му честитам", закључио је Ђоковић.

Ривал у финалу Новаку биће бољи из дуела Каспер Руд – Александар Зверев.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара