Читај ми!

Зверев убедљив против Димитрова, Ечевери у свом првом гренд слем четвртфиналу

Александер Зверев убедљиво је савладао Григора Димитрова (6:1, 6:4, 6:3) и пласирао се у четвртфинале Ролан Гароса, где ће му противник бити Томас Мартин Ечевери, који је са 3:0 у сетовима елиминисао Јошихита Нишиоку.

Много се више очекивало од дуела Александера Зверева и Григора Димитрова, али немачки тенисер је био доминантан и убедљиво савладао Бугарина.

Мање од два и по сата било је довољно Звереву да се пласира у четвртфинале Ролан Гароса. У првом сету је био убедљив (6:1), да би у наредна два искусни Димитров пружио нешто јачи отпор, али ништа више од тога (6:4, 6:3).

Немац ће се за пласман у полуфинале борити са младим Аргентинцем Томасом Мартином Ечеверијем, који је такође у три сета савладао Јошихита Нишиоку.

Велика борба виђена је само у првом сету, који је Аргентинац решио у своју корист после тесног тај-брејка (10:8). Други део игре Ечевери је освојио без изгубљеног сета, да би у трећем Нишиока узео један гем.

Ечеверију је то најбољи резултат у каријери на гренд слемовима, а широј јавности овај Аргентинац постао је познат после изјаве му је Новак Ђоковић идол.

Ролан Гарос се игра за наградни фонд од 49,6 милиона евра.

Парови четвртфинала Ролан Гароса:

Уторак:

Ђоковић - Хачанов
Алкараз - Циципас

Среда:

Руд - Руне
Зверев - Ечевери

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво