Читај ми!

Ечевери елиминисао Ћорића, Руд и Руне у осмини финала Ролан Гароса

Аргентинац Ечевери у три сета савладао Борну Ћорића и елиминисао га са Ролан Гароса. у Осмину финала пласирали су се фаворити - Холгер Руне и Каспер Руд.

Томас Мартин Ечевери, који је велики фан Новака Ђоковића, пласирао се у осмину финала Ролан Гароса, пошто је прилично убедљиво савладао Борну Ћорића - 6:3, 7:6, 6:2.

Аргентинац наставља да бележи добре резултате, који ће му донети нови напредак на АТП листи, а у наредном мечу играће против Јошихита Нишиоке, који је направио велики преокрет против Сејбота Вилда.

Бразилац, који је са турнира елиминисао Данила Медведева, освојио је први сет 6:3, али је Нишиока изједначио после тешког тај-брејка (10:8). Вилд је још једном повео, али је Јапанац освојио последња два сета на мечу који је трајао нешто мање од четири сата.

У осмину финала пласирали су се и фаворити Каспер Руд и Холгер Руне.

Норвежанин је са 3:1 у сетовима савладао Кинеза Женга, док је Данац био убедљив против Аргентинца Оливијерија - 6:4, 6:1, 6:3.

Руд, четврти носилац на турниру, у наредној рунди играће против Чилеанца Николаса Харија, који је са 3:1 савладао Маркоса Ђирона, док ће Руне, шести носилац, играти против Франсиска Серундола, који је са 3:1 у сетовима био бољи од Тејлора Фрица.

У осмини финала је и Григор Димитров, савладавши Алтмајера са 3:0, а противник ће му бити бољи из дуела измеђи Александера Зверева и Френсиса Тијафоа.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво