Читај ми!

Новак о инциденту: Не разумем ту групу која само долази да звижди

Новак Ђоковић је после победе над Алехадром Давидовичем Фокином у трећем колу Ролан Гаросу на конференцији за медије прокоментарисао звиждуке мале групе посетилаца на стадиону "Филип Шатрије", истичући да већина долази због доброг тениса.

 Дуел трећег кола Ролан Гароса је поред одличног тениса у прва два сета прошао у знаку инцидента. Група посетилаца је звиждала Новаку Ђоковићу током медицинског тајм-аута.

Ђоковић је на конференцији за медије истакао да увек добија подршку, а да се у овом случају ради о групи која редовно долази да би звиждала.

"Мој однос са публиком кроз каријеру бих објаснио као горе-доле. Давали су ми много подршке када сам губио у финалима. На корацима пре освајања титуле и захвалан сам на томе. И даље имам подршку, чак и данас. Већина долази да гледа тенис. Има много оних који долазе да вичу уа на многе ствари које радите. Они плате карту, па могу да раде шта желе. У 99 посто ситуација ћу ћутати, али у једном тренутку ћу се супротставити", рекао је Ђоковић.

Новак је навео и зашто је саркастично аплаудирао.

"Људи воле да играч који није фаворит победи, воле дужи меч, драму. У реду је да подржавају аутсајдере, али када дође до непоштовања изразито сам против. Крену да ти звижде из чиста мира. Промашим смеч,звижде, дупла грешка, звижде. Постоје неки људи, не знам шта је у њиховим главама. Већина је дошла да гледа тенис, да подржи играча. Када неко пређе границу, провоцира, изазива. Ја сам познат по томе да на неправду реагујем. Саркастично сам реаговао јер не знам шта је разлог. Али то је спорта којим се бавиш. Појединци се истичу непоштовањем", закључио је Ђоковић.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво