Читај ми!

Давидович-Фокина озбиљан тест за Новака у трећем колу Ролан Гароса

Новак Ђоковић против Алехандра Давидовича Фокине игра меч трећег кола на Ролан Гаросу. Најбољи српски тенисер није изгубио сет у прва два меча, а против Шпанаца га чека најозбиљнији тест на турниру у Паризу. Дуел се игра на стадиону "Филип Шатрије" око 15.00 часова, а кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

Новак Ђоковић наставља поход на рекордну 23. гренд слем титулу у каријери, а противник у трећем колу Ролан Гароса је Алехандро Давидович-Фокина.

Шпанац важи за одличног играча на шљаци, па иако није достигао висине које су му се предвиђале пре неколико година, сигурно ће бити озбиљан тест за најбољег српског тенисера у Паризу.

Ђоковић је у прва два кола у три сета излази као победник против Александра Ковачевића из САД и Мартона Фучовича из Мађарске, док је Фокина у прва два меча на турниру имао лак посао против Француза Фиса и Ван Еша.

Новак је са Шпанцем играо три пута у каријери, а о стварио је две победе. Једини пораз доживео је прошле године на мастерсу у Монте Карлу, што је још један доказ колико Шпанац уме да буде неугодан противник на шљаци.

Дуел између Ђоковића и Фокине планиран је као трећи данас на стадиону "Филип Шатрије", што значи да вероватно неће почети пре 15.00 часова.

Кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

Ролан Гарос се игра за наградни фонд од 49,6 милиона евра.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се