Читај ми!

Ђоковић и тројица Срба на теренима Ролан Гароса

Најбољи тенисер Србије Новак Ђоковић на дуел са Американцем Александром Ковачевићем у првом колу Ролан Гароса први данас излази на терен, а потом ће Србију на теренима Париза представљати Миомир Кецмановић, Душан Лајовић и Хамад Међедовић. Токове мечева наших тенисера можете пратити из часа у час на нашем порталу.

Један од главних фаворита за освајање Отвореног првенства Француске Новак Ђоковић поход ка трећој титули у Паризу почиње дуелом са Американцем Александром Ковачевићем који је тренутно 114. тенисер света.

Ковачевић је шансу да заигра на турниру добио после отказа Матеа Беретинија из Италије, а ово ће бити његов први дуел са Новаком Ђоковићем.

Победник овог надметања у другом колу ће се срести са мађарским тенисером Мартоном Фучовичем који је на старту такмичења победио Француза Уга Гренијеа са 2:1.

После Ђоковића данас на терене у Паризу излазе још тројица наших тенисера.

Млади Хамад Међедовић је одлично играо у квалификацијама и по први пут у каријери игра у главном жребу једног гренд слем турнира. Његов противник у првом колу биће Маркос Ђирон из САД на терену број четири.

Вероватно у исто време на други терен излази Миомир Кецмановић против квалификанта из Италије Андреје Вавасорија, а Душан Лајовић ће око 17 часова на терену број пет играти против Кинеза Жижен Жанга.

Токове мечева наших тенисера можете пратити из часа у час на нашем порталу.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво