Читај ми!

Надал: Пропустићу Ролан Гарос, следећа сезона последња у каријери

Шпански тенисер Рафаел Надал (36) саопштио је да ће пропустити предстојећи Ролан Гарос и најавио да ће учинити све да се врати на терен до краја године, а затим потврдио да ће му 2024. година бити последња у каријери.

У уторак је било познато да Рафа неће играти на Ролан Гаросу, пошто се још није опоравио од повреде кука. Данас је то потврдио и најавио крај каријере у следећој години.

"Можда се вратим на крају сезоне за Дејвис куп. Надам се да ћу играти Аустралијан опен следеће године. Иза мене су тешке године, иако су победе то прикривале. У овом тренутку, не могу да се такмичим на нивоу који ми је потребан.“

“Морам да ставим тачку на своју спортску каријеру. Покушаћу да регенеришем своје тело. Нећу да постављам датум повратка. Кад будем спреман, покушац́у да се вратим", рекао је Надал на конференцији за новинаре.

 Шпанац је признао да је пензија близу и да ће му 2024. година бити последња у професионалној каријери. "Намера ми је да следец́а година буде последња и да тад играм турнире на којима желим да се опростим од оних који су обележили моју каријеру, као и да будем на турниру на Олимпијским играма", поручио је освајач 22 гренд слем титуле.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво