Читај ми!

Фоњини надиграо Кецмановића у Риму

Српски тенисер Миомир Кецмановић поражен је од Италијана Фабија Фоњинија са 2:0 (3:6, 6:7/6:8/) у другом колу турнира у Риму. За пласман у треће коло Италијану је требало сат и 21 минут игре.

Иако је Миомир Кецмановић у меч ушао као фаворит јер је далеко боље пласиран на 37. месту светске листе, Фоњини који је на 130. месту дошао је до друге победе у њиховим међусобним дуелима.

Миомир Кецмановић није баш најбоље ушао у меч и већ на првом сервис гему је дозволио брејк Фоњинију али у наставку успева да одржи равноправан дуел све до завршнице сета када Италијан осваја нову брејк шансу коју претвата у освајање вођства са 1:0 у сетовима.

У другом сету Кецмановић је успео да пружи равноправан отпор иако је Фоњину успео да освоји чак три брејк шансе током три сервис гема српског тенисера, али је Миомир успео да се одбрани, па је други сет ушао у неизвесну завршницу која је разрешена у тај брејку.

Оба тенисера добро почињу надметање у тај брејку освајањем мини брејкова. Први је направио Кецмановић али Фоњини обмах узвраћа рибрејком, а потом се наставља равноправан дуел. До нове предности први долази Фоњини на трећем сервису Кецмановића и имао је чак три меч лопте на 6:3, али је српски тенисер успео да их отклони и новим мини брејком дође и до изједначења на 6:6.

Ипак у финишу већу концентрацију је имао Фоњини и успева новим мини брејком да освоји одлучујући део меша са 8:6 уа освајање другог сета, победу у мечу и пласман у треће коло.

Противник Фоњинију у наредном колу биће победник меча Холгера Рунеа и Артура Фиса.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво