Читај ми!

Новак креће у одбрану титуле у Риму против Аргентинца Ечеверија

Светски тениски број један Новак Ђоковић против Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија игра меч другог кола АТП мастерса у Риму. Старт дуела је најављен у 19 часова на Централном терену. Ток меча можете да пратите из часа у час на нашем порталу.

Ђоковићева сезона на шљаци не иде тако глатко. Рано је испао у Монте Карлу, па на Српска опену, можда је Рим прекретница из које креће велики успон до кулминације на Ролан Гаросу.

Први ривал ће му бити Ечевери, који је на старту такмичења савладао Француза Лука ван Аша са 7:6 (9:7), 6:3. Аргентинац је 61. тенисер света, али никада у каријери није играо против Ђоковића.

"Све је то добро. Увек се ту и тамо нађе понека ситница која стане на пут, али то је нормално. Када више немаш 20-25 година, мислим да више осећаш неке ствари. Претпостављам да је потребно мало више времена да се опоравиш. Али осећам се добро", рекао је Ђоковић на конференцији за медије.

Шест пута је Новак освајао титулу у Риму.

"Рим је био веома добар турнир за мене, имао сам доста успеха на њему. То је мој најуспешнији турнир на шљаци. Желим да на Ролан Гаросу будем у свом најбољем издању", истакао је српски тенисер.

Победник дуела између Ђоковића и Ечеверија састаће се у трећем колу са бољим из меча Стен Вавринка – Григор Димитров.

Од осталих српских тенисера прво игра Миомир Кецмановић против Италијана Фабија Фоњинија. Овај дуел другог кола мастерса у Риму неће почети пре 15 сати на терену "Пјетранђели".

Ласло Ђере ће играти око 15 часова на терену број два меч другог кола против Холанђанина Ботика ван де Зандшулпа.

Мастерс у Риму игра се за наградни фонд од 7.705.780 евра, а титулу брани Новак Ђоковић. Ток меча можете да пратите на нашем порталу.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара