Читај ми!

Циципас: Рубљов заслужио титулу у Монте Карлу, моћан је ривал на свим подлогама

Грчки тенисер Стефанос Циципас изјавио је да Рус Андреј Рубљов може да осваја трофеје на свим подлогама, преносе британски медији.

Циципас је у новембру прошле године изнео низ критика на рачун Рубљова после пораза на Завршном мастерсу у Торину. Грчки тенисер је тада, између осталог, изјавио да га је Рубљов добио са "оно мало оружја што има".

Рубљов је прошлог викенда освојио мастерс у Монте Карлу, пошто је у финалу победио Данца Холгера Рунеа 5:7, 6:2, 7:5. Руски тенисер ове недеље игра на Српска опену у Бањалуци.

"Рубљов је заслужио титулу у Монте Карлу након што је мало био пао испод радара. Има много оружја као играч, а ја сам недавно рекао неке смешне ствари о његовој игри. Погрешио сам, мозак ми је био на другој планети. Андреј је моћан ривал на свим подлогама", истакао је Циципас.

Грчки тенисер није још успео да освоји гренд слем титулу, пошто је изгубио од Новака Ђоковића у финалу Ролан Гароса 2021. и Аустралијан опена ове године.

"Мислим да освајање титуле зависи од мене и мало од осталих ствари. Близу сам, али морам да наставим овим путем и да будем константан", истакао је Циципас.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара