Без српског финала на Гемаксу

Српски тенисер Јанко Типсаревић није успео да се пласира у финале Гемакс опена, пошто је данас у Београду у другом полуфиналу изгубио од Словака Кароља Бека са 6:3, 6:2 после једног сата и 11 минута игре.

Типсаревић је малодушно ушао у меч допустивши Беку иницијативу, што је словачки тенисер оберучке прихватио.

У првом сету Бек је повео са 4:1, а Типсаревић је имао три шансе у седмом гему код резултата 4:2 да узврати ударац, али се то није догодило.

Поново је српски тенисер у деветом гему првог сета имао две брејк лопте, што такође није искористио.

Оно што он није успео да учини, пошло је за руком Беку који је у другом сету одмах одузео сервис Типсаревићу, а потом повео са 2:0.

Бек је поново направио брејк у седмом гему (5:2), а онда је рутински искористио прву меч лопту.

Бек ће се у финалу састати са српским тенисером Илијом Бозољцем који је раније у првом полуфиналу савладао Британаца Алекса Богдановића са 7:6 (7:5), 7:5.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се