Медведев у полуфиналу Мајамија против Хачанова

Рус Данил Медведев савладaо Американца Кристофера Јубанкса са 2:0 по сетовима 6:3, 7:5 и пласирао се у полуфинале мастерса у Мајамију. У борби за финале играће са Кареном Хачановом.

Медведев је успео да сломи отпор одличног Јубанкса, који је пружио снажам отпор фаворизованом ривалу. Пропустио је неколико прилика, док је Рус своје искористио и тако стигао до заслуженог тријумфа.

Равноправна борба водила се у првом сету. У четвртом гему Американац је пропустио пет брејк прилика. Након тога Медведев је добио додатно самопоуздање и заиграо знатно сигурније. У седмом гему одузео је сервис ривалу, а тачку на први сет ставио је новим брејком у  деветом гему – 6:3.

Други сет донео је велику борбу два ривала. У шестом гему Медведев је дошао до брејка предности, Јубанкс је узвратио већ у наредном гему. Потом су оба играча успевала да сачувају свој сервис.

Када се очекивало да ће сет ући у тај-брејк Медведев у дванаестом гему поново одузима сервис ривалу и тако решава сет и меч у своју корист – 7:5.

Медведев ће у борби за финале играти са земљаком Кареном Хачановом који је у четвртфиналу лако сломио отпор Аргентинца Франциска Серундола - 2:0 (6:3, 6:2).

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво