Кецмановић после велике борбе савладао Амбера и заказао дуел са Рубљовом

Миомир Кецмановић савладао Француза Уга Амбера са 2:1 по сетовима 6:4, 6:7, 7:6 и пласирао се у треће коло мастерса у Мајамију. Наредни ривал нашег тенисера је Рус Андреј Рубљов.

Миомир Кецмановић је успео да се домогне трећег кола Мајамија. Велика борба два ривала, Француз је пружио снажан отпор, освојио други сет, ипак наш тенисер је добио тај-брејк трећег сета, и тако решио меч у своју корист.

Равноправна борба у првом сету, а одлучујући је био седми гем у коме је наш тенисер успео да одузме сервис ривалу, након што је у предходном гему спасио три брејк прилике.

Ривал је покушао да узврати, али је наш тенисер поново одбранио две брејк лопте и тако потврдио брејк. Потом је рутински привео сет крају – 6:4.

Велика борба у другом сету. Средином сета ривали су разменили по један брејк, приви је до предности дошао наш тенисер, да би Француз већ у наредном узвратио. Потом су оба тенисера успевала да задрже своје сервисе па је сет решен у тај-брејку.

Ревија мини-брејкова у овом периоду Амбер је успео да направи један више (4:3) и добије тај-брејк са 7:5.

Уследио је трећи одлучујући сет. Велика ворба и неколико пропуштених брејк прилика на обе стране. Ипак тенисери су успели да сачувају своје сервисе па је и овај сет одлучен у тај-брејку.

Кецмановић је био сигурнији у овом периоду четири пута је одузео сервис ривалу. Француз је вратио два мини-брејка. На крају наш тенисер добија са 7:3.

У наредном колу Кецмановић ће играти са Русом Андрејом Рубљовом.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво