Вајлдкард за Жистин

Белгијска тенисера Жистин Енен добила је специјалну позивницу за турнир у Индијeн Велсу, саопштили су организатори.

Бивша најбоља светска тенисерка и седмострука гренд слем шампионка ће тако први пут после 2006. године учествовати на турниру у Индијeн Велсу. Белгијанка је тај турнир освојила 2004. године.

Ененова је одиграла два турнира од повратка на терен, на оба је играла у финалу и оба пута је поражена. На турниру у Бризбејну изгубила је од Ким Клејстерс, док је у финалу Аустралијен опена поражена од прве тенисерке света Серене Вилијемс.

Поред ње, за турнир су се до сада пријавиле и бранилац титуле Вера Звонарјова, Марија Шарапова и Клејстерсова, док су у мушкој конкуренцији учешће потврдили Новак Ђоковић и бранилац трофеја Рафаел Надал.

Турнир у Индијeн Велсу игра се од 8. до 21. марта.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије