Мотивисано против Рускиња

Трећа играчица Фед куп репрезентације Србије, која се 6. и 7. фебруара састаје са селекцијом Русије у првом колу Светске А групе у Београду, Бојана Јовановски изјавила је да је наша екипа посебно мотивисана да на домаћем терену оствари победу над тако тешким противником.

"Пред нама је сусрет са Русијом, најтежим могућим противником, али то је за нас мотив више да поразимо најбоље и то на почетку пред домаћом публиком, која ће, верујем, испунити Београдску арену", рекла је Јовановска.

Трећа тенисерка Србије, која на WТА листи заузима 131. место, додала је да верује у сјајну будућност српске репрезентације.

"Драго ми је што ћу дебитовати у овом такмичењу и то управо у овако великом и важном мечу, у Светској групи у којој се Србија нашла захваљујући доприносу мојих старијих колегиница. Честитам им на свему што чине за наш Фед куп тим. Надам се да ћу и ја у будућности дати пун допринос репрезентацији", рекла је Јовановскa.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије