Отворено првенство Аустралије

Све нас је мање у Мелбурну

Шестог дана такмичења на Отвореном првенству Аустралије у тенису у Мелбурну на терен ће изаћи Новак Ђоковић у синглу и Јелена Јанковић и Душан Вемић у дублу.

Од играча у сингл конкуренцији остао је само Новак Ђоковић, који игра меч трећег кола против Дениса Истомина из Узбекистана.

Ђоковић је постављен за трећег носиоца на турниру, а до сада није играо против Истомина. Овај меч је трећи по распореду у Хајсенс арени. Обезбеђен је директан пренос.

Јелена Јанковић ће у пару са Американком Шенај Пери играти против Кинескиње Чи Јан и Бетани Матек Сендс (САД) меч другог кола женског дубла.  Тај дуел је трећи по распореду на терену број шест.

На истом терену, али последњи, пети меч играће српско-хрватски дубл Душан Вемић и Иво Карловић који се у другом колу мушког дубла састају са Аустралијанцима Кејденом Хенселом и Грегом Џонсом.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије