Отворено првенство Аустралије

Ништа страшно

Нажалост, данас није био мој дан. Лоше сам ударала лоптицу, понекад веома слабо, а на моменте прејако. Направила сам много грешака које нисам смела, рекла је Јанковићева након елиминације са Отвореног првенства Аустралије.

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић није била претерано разочарана због елиминације са Отвореног првенства Аустралије, објашњавајући да пораз не мења њене планове да врати у сам врх светског тениса.

Српска тенисерка је направила чак 40 неизнуђених грешака.

"Највише их је било на почетку меча, када сам можда још имала шансу нешто више да урадим. Све у свему, мучила сам се на терену. Нисам добро сервирала, а Бондаренко је била заиста добра. Нисам могла да нађем свој ритам", казала је Јанковићева.

Српска тенисерка није, међутим, била превише разочарана због елиминације.

"Тек је почетак године, није ово толико страшно. Знате, ово ми је тек други турнир у сезони. Морам да размишљам позитивно, знам на чему би требало да радим. Осећам да напредујем и верујем да могу да играм на вишем нивоу. Циљ је да се вратим у сам врх", закључила је она.

Пошто су из даљег такмичења испали и Ана Ивановић, Јанко Типсаревић и Виктор Троицки, у појединачној конкуренцији од српских тенисера у Мелбурну је остао још само Новак Ђоковић.

Број коментара 70

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије