Типсаревић ди-џеј

Српски репрезентативац Јанко Типсаревић верује да би, да није постао професионални тенисер, био ди-џеј и пуштао хаус музику.

"Ди-џеј... хаус музике", рекао је 25-годишњи Београђанин за сајт Отвореног првенства Аустралије када су га питали чиме би се бавио да није успео у тенису.

Типсаревић је и навео да на свом ај-поду чува искључиво хаус музику и то шведских извођача.

Највише воли да за доручак једе сендвиче било које врсте, а радо би вечерао са немачким филозофом из 19. века Фридрихом Ничеом.

Омиљени филмови су му "Дежурни кривци" и "Дони Дарко", док му се код Отвореног првенства Аустралије највише допада сам град Мелбурн.

"Волим Мелбурн", казао је 36. тенисер света, који некада на терену лоптицу тражи увек од истог дечака.

Највећи проблем у игри му је, без дилеме, недостатак концетрације.

"Сасвим сам на седмом небу... уопштено. Када се концетришем добар сам, али то иначе радим катастрофално", рекао је Типсаревић и додао да се најбоље одморио прошле године на Малдивима, када се и верио са девојком Биљаном Шешевић.

Типсаревићевим навијачима у Србији већ је познато да 36. тенисер света слободно време најчешће проводи играјући компјутерску игру

"Ворлд оф воркрафт". Ипак, није овисник о интернету и нема сајта који редовно посећује.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије