Отворено првенство Аустралије

Троицки јачи од Лапентија и кише

Виктор Троицки докрајчио Николаса Лапентија. Киша помогла Еквадорцу да само одложи пораз. У другом колу Троицки против Мајера.

Виктор Троицки пласирао се у друго коло Отвореног првенства Аустралије. Коначно савладан Еквадорац Николас Лапенти.

После лоше игре у првом сету, који је изгубио са 4:6, Троицки наредна два добио резултатом 6:3 и 6:1. У четвртом сету, при резултату 5:3 за нашег тенисера и 30:30 на сервис противника, меч је опет прекинут због кише.

Троицки је око пет часова ујутру довршио прекинут меч, и докрајчио Еквадорца у последњем преосталом гему.  

Српски тенисер био је фаворит у овом мечу, јер је за противника имао 33-годишњег Лапентија, коме је каријера при крају, а претходних година није остварио запажене резултате.

Троицки и Лапенти до сада су се састали само једном. Било је то прошле године у првом колу Вимблдона и дуел је завршен у другом сету када је при вођству Троицког од 6:3, 4:0  Еквадорац предао меч.

У другом колу Троицког чека Флоријан Мајер, који је савладао Филипа Пенчера.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се