Троицки против Багдатиса у другом колу

Српски тенисер Виктор Троицки успешно је стартовао на турниру у Сиднеју победивши Француза Флорана Серу са 2:0 (7:6, 6:4). У другом колу Виктор игра против Кипранина Маркоса Багдатиса, меч почиње око 3.00 часа.

Троицки, који је постављен за 6. носиоца, почео је одлично. На самом старту стиже до брејка предности и вођства од 3:0. Противник се буди, узвраћа, долази до изједначења 3:3. Потом тенисери освајају своје сервисе и уследио је тај-брејк. Наш тенисер је концентрисанији и осваја сет - 7:6.

У другом сету водила се изједначена борба. До резултата 3:3 оба тенисера су освајала своје сервисе, тада Виктор прави брејк, потом га материјализује и рутински приводи сет крају за коначних 6:4 у другом сету.

Наредни противник Троицког је Кипранин Маркос Багдатис.

Турнир се игра за наградни фонд од 484.750 долара.

Аргентински тенисер Леонардо Мајер, који је у главни жреб турнира у Сиднеју ушао из квалификација, пласирао се у 2. коло пошто је савладао 7. носиоца Игора Андрејева из Русије са 6:7 (7:9), 6:3, 7:6 (7:4).

У осталим мечевима 1. кола постигнути су ови резултати:
Потито Стараће (Италија) - Фредерико Жил (Португал) 6:1, 6:4
Маркос Багдатис (Кипар) - Ник Линдал (Аустралија) 6:2, 7:5
Пабло Куевас (Уругвај) - Мишел Лодра (Француска) 6:2, 7:6 (7:1)
Андреас Сепи (Италија) - Маринко Матошевић (Аустралија) 6:4, 6:4 и
Ришар Гаске (Француска) - Фелисијано Лопес (Шпанија) - 6:1, 6:4

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво