Без промена у врху најновијих ранг-листа

Српски тенисери и тенисерке задржали су раније позиције на најновијим WТА и АТП ранг-листама.

Новак Ђоковић остао је на четвртој позицији са 7.330 поена, првопласирани Швајцарац Роџер Федерер има 11.255, а другопласирани Шпанац Рафаел Надал 8.845. поена. Трећепласирани Британац Енди Мареј сакупио је 8.390 поена.

Виктор Троицки остао је на 32. месту са 1.215 поена, а Јанко Типсаревић и даље држи 55. позицију са 880 поена.  Илија Бозољац напредовао је за пет позиција и налази се на 204. месту са 257 поена.

У конкуренцији тенисерки Јелена Јанковић остала је на осмом месту са 4.870 поена, док је Ана Ивановић задржала 11. позицију са 3.075 поена.

Прво место и даље припада Рускињи Динари Сафини (8.340 поена), а следе Американке Серена (7.807) и Венус Вилијемс (6.645).

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије