Јанковићева слободна у првом колу, Ивановићeва против Сафарове

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић биће слободна на старту WТА турнира у Токију, који се игра од 27. септембра до 3. октобра, док ће се Ана Ивановић у првом колу састати са Чехињом Луси Сафаровом.

Према распореду турнира, чији наградни фонд износи два милиона евра, дуел српских тенисерки могућ је у полуфиналу.

До тада, осма тенисерка света играће у другом колу против боље из дуела између швајцарске играчице Пати Шнидер и Немице Сабине Лисицки, а могуће наредне противнице су јој Италијанка Флавија Пенета и Американка Венус Вилијемс.

Потенцијалне противнице Ивановићеве су Кинескиња Шуај Пенг или Шпањолка Анабел Медина Гаригес, Белорускиња Викторија Азаренка и Рускиња Јелена Дементјева.

Ивановићева је до сада са Сафаровом играла три пута и забележила две победе. Једини пораз претрпела је прошлог месеца на турниру у Торонту.

Број коментара 51

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије