Типсаревић у четвртфиналу турнира у Мецу

Српски тенисер Јанко Типсаревић пласирао се у треће коло турнира у Мецу, који се игра за наградни фонд од 450.000 евра, пошто је победио Хрвата Ивана Љубичића са 6:4, 7:6 (7:3).

У следећем колу такмичења у Мецу Типсаревић ће се састати са победником дуела између двојице Француза - Гаела Монфиса и Себастијана Грожана, који је на програму данас по подне.

У дуелу који је трајао један час и 50 минута Типсаревић је био бољи, пожртвованији и концентрисанији противник и заслужено је славио победу.

У првом сету успео је да спаси чак три брејк лопте, док је једном успео да одузме сервис ривалу, што му је омогућило вођство од 1:0 у мечу.

Други сет наш играч почео је лошије, па је Љубичић брзо повео са 3:0. Типсаревић се, међутим, није предао, већ је успео да се врати и изједначи на 3:3, па су играчи потом наизменично освајали свој сервис све до тај-брејка.

У одлучујућим моментима 25-годишњи Београђанин је био знатно спремнији од хрватског тенисера, па је без великих компликација успео да обезбеди пласман у следећу фазу такмичења.

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије