Србија и даље у другом шеширу

Тениска репрезентација Србије налази се на 13. месту листе најбољих селекција света, коју је објавила Међународна тениска федерација, и неће бити међу носиоцима приликом извлачења парова првог кола Светске групе Дејвис купа.

У односу на претходну листу, наш тим је назадовао једно место, па ће се на жребу, који ће бити одржан у Женеви 23. септембра у 11,30 часова, наћи у другом шеширу.

Носиоци ће бити првих осам репрезентација света Шпанија, Чешка, САД, Русија, Аргентина, Хрватска, Израел и Немачка, а поред Србије, у другом шеширу ће бити још Шведска, Француска, Индија, Швајцарска, Белгија, Еквадор и Чиле.

Репрезентација Србије је претходне две године играла у Светској групи, али није успевала да прође прво коло. Прошле године жребом је било одлучено да гостујемо против тада првих носилаца Руса, а ове године смо гостовали Шпанцима, који су били на првој позицији.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије