Читај ми!

Ноле презадовољан игром

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после победе над Рафаелом Надалом у финалу Мастерс турнира у Мајамију да је одушевљен својим наступом и додао да се нада да ће имати серију успеха као у 2011. години. Српски тенисер освојио је данас титулу на турниру Мастерс серије у Мајамију, пошто је у финалу победио Шпанца Рафаела Надала са 2:0 у сетовима 6:3, 6:3.

На старту меча Ђоковић је сигурном игром одбранио свој сервис када се Надал нашао у брејк шанси а потом преузео иницијативу, искористио сваку шансу за брејк и меч привео сигурној победи.

"Играо сам на веома високом нивоу током целог меча. Сваки ударац је функционисао перфетктно. Све сам радио како треба и одушевнљен сам мојом игром. Нисам желео да изгубим концентрацију, сваки поен сам играо 100 одсто, јер знам да уколико Надалу пружим шансу он ће је искористити", рекао је Ђоковић на конфернцији за новинаре после меча.

Ђоковић је казао да му је ривалитет са Надалом највећи у каријери и да му међусобни дуели увек представљају велики изазов.

"Надал ми је дефинитивно највећи ривал у каријери. Играње против њега је за мене увек изазов, а посебно када се састајемо на шљаци, јер је то његова подлога и он је ту најдоминатнији. Ово ривалство, које нас двојица имамо, је очигледно добро за спорт, а добро је и за нас", рекао је Ђоковић.

Други тенисер света казао је да се нада да ће имати успешну сезону, као и 2011. године, када је имао низ од 41 победе за редом.

"Не знам шта будућност носи, али се надам да ће бити као и 2011. године. Оно што треба да урадим је да се концентришем и усресредим на своју игру. Следећи турнир је у Монте Карлу, тамо где ја живим последњих шест, седам година и волим да играм тамо... Освојио сам га прошле сезоне и надам се да ове могу да будем конкурентан на шљаци", рекао је Ђоковић.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије