Ђоковић: Бекер за менталну снагу и сервис

Новак Ђоковић је истакао да од сарадње са Борисом Бекером очекује бољу менталну припрему, али и побољшање сервиса.

Новак Ђоковић је рекао да је основни задатак Бориса Бекера да му помогне да стекне "психичку предност" над противницима у завршницама гренд слем турнира.

Ђоковић је прошлог месеца за главног тренера ангажовао шестоструког освајача гренд слем турнира Бориса Бекера. Немац је посматрао егзибициони меч Ђоковића и Хуана Монака на Кујонг класику, који је српски тенисер добио са 7:5, 6:1.

"Драго ми је и почаствован сам што је Борис у нашем тиму као мој главни тренер. Надам се да ће ми помоћи да стекнем психичку предност, пошто он зна у каквим се све ситуацијама налазе најбољи играчи, посебно током гренд слем турнира, и како да се носе са притисцима и очекивањима у неизвесним завршницама", рекао је Ђоковић после меча са 45. тенисером света.

"На томе ћемо радити и надамо се да ћемо то унапредити. Наравно, радићемо и на још неким елементима моје игре. Никада нећу моћи да сервирам као што је он сервирао, али надам се да ћемо унапредити мој сервис", додао је тренутно други тенисер света.

Ђоковић ће на предстојећем Аустралијан опену, који почиње у понедељак, покушати да освоји четврту узастопну титулу у Мелбурну, а укупно пету.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије