Ђоковић други носилац на Аустралијан опену

Новак Ђоковић, бранилац титуле на Отвореном првенству Аустралије, постављен је за другог носиоца, иза Рафаела Надала. У женској конкуренцији, Јелена Јанковић ће бити осми носилац, а Ана Ивановић 14.

Српски тенисер и бранилац трофеја Новак Ђоковић постављен је за другог носиоца на Отвореном првенству Аустралије, док су Јелена Јанковић и Ана Ивановић постављене за осмог, односно 14.

Први носилац у мушком делу турнира је најбољи тенисер света, Шпанац Рафаел Надал.

Трећи "костураш" је такође Шпанац, Давид Ферер, четврти Британац Енди Мари, а следе Хуан Мартин дел Потро из Аргентине и Швајцарац Роџер Федерер.

Чех Томаш Бердих је седми носилац, Станислас Вавринка из Швајцарске осми, док су Французи Ришар Гаске и Жо Вилфред Цонга девети и десети.

Српски тенисер Јанко Типсаревић пропустиће због повреде први гренд слем турнир у сезони.

На женском турниру први носилац је Американка Серена Вилијамс, док ће српска тенисерка Јелена Јанковић почети турнир као осми носилац, а Ана Ивановић као 14.

Актуелна шампионка Викторија Азаренка из Белорусије постављена је за другог носиоца, а следе Марија Шарапова, Ли На, Агњешка Радванска, Петра Квитова и Сара Ерани као седми носилац.

Аустралијан опен почиње 13. јануара у Мелбурну.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије