Тенис за сладокусце у Абу Дабију

Тенискиски спектакл као најава почетка сезоне. Егзибициони турнир, играчи нису оптерећени освајањем бодова, могу да опусте руку и сто посто уживају у игри. Познати су полуфиналисти. Играће Новак и Тсонга, а у првом полуфиналу Шпанци Надал и Ферер. Полуфинале је на програму у петак, директан пренос мечева је програмима РТС-а.

Новак је бранилац титуле, овај турнир освајао је предходне две године. Овог пута има знатно тежи задатак. На турниру су сви најбољи тенисери. Противник у полуфиналу је Француз Жо Вилфрид Тсонга. У првом полуфиналу састају се Шпанци Рафаел Надал и Давид Ферер.

Сјајна прилика да се тенисери опробају са ривалима пред старт сезоне и при Грен слем у Аустралији. Полуфинални дуелу само су увод пред велико финале, и ако се обистине очекивања, нови дуел Ђоковића и Надала.

Тсонга је у борби за полуфинале надигао опорављеног Ендија Марија са 2:0 по сетовима 7:5, 6:3. Давид Ферер је до борбе са земљаком дошао савладавши Швајцарца Станисласа Вавринку, такође, са 2:0 по сетовима 7:5, 6:1.

Полуфинални дуели се играју у петак, распоред мечева:
Мари - Вавринка, борба за пето место, 9.30 часова
Надал - Ферер, прво полуфинале, око 12.00 часова, РТС - 2
Ђоковић - Тсонга, друго полуфинале, око 14.00 часова, РТС - 1

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије