Зимоњић и Нестор без полуфинала

Српски тенисер Ненад Зимоњић и Канађанин Данијел Нестор изгубили су четвртфинални меч на Ју-Ес Опену, од Макса Мирнија из Белорусије и Ендија Рама из Израела са 2:1, по сетовима 7:6(7:4), 4:6, 0:6.

Зимоњић и Нестор, освојили су први сет тек у тај брејку окончавши овај део игре резултатом 7:6, у тај брејку било је 7:4 за српско-канадски пар.

И други сет игран је гем за гем, све до кључног деветог гема када су Мирни и Рам, код резултата 4:4 направили брејк, иначе први на целом мечу, повели са 5:4 а затим предност материјализовали на свој сервис и резултатом 6:4 изједначили укупан скор на 1:1.

Од тог тренутка на терену су постојали само пети носиоци који су брејком започели трећи, одлучујући сет и до краја меча Зимоњићу и Нестору нису препустили ни један једини гем. било је 6:0.

Отворено првенство САД игра се за укупни наградни фонд од 20 милиона долара.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара