Виктор Троицки у другом колу

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у друго коло отвореног првенства САД-а у тенису, пошто је у првом колу савладао Аустралијанца Питера Лучака са 3:2, По сетовима је било 6:3, 6:3, 1:6, 2:6, 6:1 .

Виктор Троицки се прилично намучио да би обезбедио пролаз у друго коло, а почетак меча није наговештавао такав ток јер је наш тенисер први сет завршио са убедљивих 6:3. Сигурну игру Троицки је презентовао и у другом сету па је поновио исти резултат и тада се чинило да ће лагано прескочити прву препреку.

Међутим, Лучак је у наставку променио систем игре, Троицки се није снашао и Аустралијанац је у тречем и четвртом сету био изузетно убедљив, што говори и резултат од 6:1, односно 6:2.

Ипак, Троицки се издигао у право време и одлучујући сет решио у своју корист, са 6:1, што му је донело победу од 3:2 и пласман у друго коло где ће му противник бити Жилијен Бенато.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво