Читај ми!

Новаков очајан меч

Новак Ђоковић стао је у четвртом колу турнира у Мајамију. Први тенисер света изгубио је од Томија Хаса са 2:0 у сетовима одигравши једну од најгорих партија у животу.

У Мајамију је дувао ветар, Новаков најтежи противник. Хас се лакше прилагодио таквим условима и одиграо два убедљива сета.

У првом, све је било уобичајено до резултата 2:2, када је наш тенисер везао четири неизнуђене грешке које су противнику омогућиле да направи брејк. Новак је правио погрешне процене приликом излазака на мрежу, што је додатно помогло Немцу да лако осваја гемове и прави предност. Први сет Хас је добио са убедљивих 6:2, а за то му је било потребно само пола сата.

Новак није личио на себе, правећи грешке на какве нисмо навикли. Играо је без идеје и други сет је почео очајно, па је Немац зачас стигао до предности од 2:0. У једном периоду игре чинило се да се Новак буди из апатије јер је прекинуо Хасову доминацију на терену и чак повео са 4:3, али је Немац убрзо вратио предност. Изједначио је прво на 4:4, а затим лако дошао до 6:4 и победе над првим тенисером света од 2:0.

"Одиграо је сјајно. Дефинитивно је био бољи", рекао је Новак након меча. "Постоје дани када се не осећате добро на терену а ово је био један од таквих. Ово је један од најгорих мечева које сам одиграо у дугом периоду", рекао је најбољи тенисер света.

Број коментара 36

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије