Читај ми!

Јеца воли Мајами

Јелена Јанковић успела да се пласира у четвртфинале турнира у Мајамију. Она је савладала Руминку Сорану Кирстеу са 2:0. Наредна противница јој је Италијанка Роберта Винчи.

Изгледало је да ће Јелена лако пребродити ову препреку, нарочито после првог сета. Међутим у другом сету Румунка пружила велики отпор. Ипак наша тенисерка није дозволила изједначење и решила је меч у два сета у своју корист. Противница у четвртфиналу је Италијанка Роберта Винчи.

Јанковићева је лако освојила први сет. Без много напора није дозволила противници да дође до даха. Низала је поене и за 32 минута освојила сет са максималних 6:0. Очекивало се да ће Јелена просто одувати противницу са терена.

Уследио је други сет.  Румунка је кренула на све или ништа. Уз један брејк долази до предности од 2:0. Јелена успева да се врати и уз два освојена сервиса противнице преокрене резултат. Кирстеа поново узвраћа, али и губи свој сервис. У другом сету виђено је чак седам брејкова. Ипак, Јелена је успела да направи један више и после сат времена игре у другом сету долази до тријумфа, 6:4 у другом сету.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије