Читај ми!

"Царево" ново одело

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић потписао је данас у Паризу уговор са јапанским произвођачем спортске опреме "Јуниклом". Ђоковић је пре неколико дана раскинуо уговор са компанијом "Серђо Такини", а нову опрему ће носити већ на Ролан Гаросу, где ће покушати да освоји четврти гренд слем турнир заредом.

Дан после 25. рођендана Новак Ђоковић је направио један од најзначајнијих пословних потеза у овој години. Најбољи светски тенисер данас је у Паризу потписао уговор са јапанском фирмом "Јуникло" у чијој опреми ће играти од следећег турнира, Отвореног првенства Француске у тенису.

Ђоковић је раскинуо уговор са компанијом "Серђо Такини" после само две и по године. Италијанска компанија објавила је да је разлог прекида то што је српски тенисер прерастао "Такини".

Уговор са "Јуниклом" потписан је на пет година. Ова фирма део је највећег азијског
произвођача гардеробе – компаније "Фаст ритејлинг", иначе у власништву најбогатијег Јапанца Тадашија Јанаија.

Разлог због којег је Ђоковић постао заштитно лице "Јуниклоа" јесте њихова жеља да постану светски препознатљива марка у свим деловима света.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара