Читај ми!

Јелена је у озбиљној кризи

Јелена Јанковић наставља са неуспесима. Поново је испала у 1.колу, овога пута на турниру у Бриселу где је боља од ње била Симоне Халеп из Румуније са 6:2, 3:6, 7:6 (7:3). Ово јој је четврти узастопни пораз.

Тенисерка Србије Јелена Јанковић изгубила је данас од Симоне Халеп из Румуније са 1:2 (2:6, 6:3, 6:7), у првом колу турнира у Бриселу.

Јелена је непријатно изненадила на старту турнира на којем је постављена за шестог носиоца и наставила је тренд неуспеха у првом колу. Ово јој је четврти узастопни пораз, након Штутгарта, Мадрида и Рима.

Јанковићева је после лошег првог сета поправила игру и у наставку успела да изједначи, али је у одлучујућем сету испустила вођство од 3:0 и дозволила противници да се врати у меч.

Румунка је силовито стартовала у тај-брејку, повела са 5:1 и изједначила у међусобним дуелима на 1:1. Меч је трајао скоро три сата. Халепова ће се у другом колу састати са победницом меча у којем се састају Румунка Моника Николеску и тенисерка из квалификација.

Раније данас Бојана Јовановски није успела да се домогно главног жреба турнира, пошто је у последњем колу квалификација изгубила од Американке Ирине Фалкони са 7:6 (8:6), 5:7, 6:4.

Турниру у Бриселу игра за укупни наградни фонд од 637.000 доалра.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара