Читај ми!

Шарапова одбранила Рим

Рускиња преокретом стигла до победе. Марија Шарапова одбранила је трофеј на ВТА турниру Премијер серије у Риму пошто је данас у финалу савладала Кинескињу На Ли са 2:1 у сетовима - 4:6, 6:4, 7:6 (7:5).

Меч је био на програму од 14 сати, а прекинут је због кише у тај брејку трећег сета и настављен је после више од два и по сата. Рускиња успела да направи велики преокрет и стигне до тријумфа. На Ли водила са 1:0 у сетовима и 4:1 у другом сету.

Међутим, Шарапова се није предавала. Успела је да се врати у меч. Везала је седам освојених гемова. Кинескиња успева да се избори за тај-брејк. Меч је тада прекинут због кише. Настављен је посе 150 минута и Рускиња је успела да изађе као победница из тај-брејка.

Након овог дуела на терен излазе Новак Ђоковић и Рафаел Надал, који се састају у финалном мечу мастерса, у којем светски број један брани титулу.

Шарапова, тренутно друга тенисерка света, у Риму је освојила други ВТА трофеј ове сезоне, укупно 26. у каријери.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара