Читај ми!

Серена оплела по Новаку и Рафи

Ми даме се не жалимо, већ се трудимо да пружимо најбоље. Ми смо као ратнице, не идемо около и жалимо се као неке п...е, рекла је америчка тенисерка Серена Вилијамс реагујући на изјаве Ђоковића и Надала који су се жалили на плаву шљаку у Мадриду.

Без длаке на језику, америчка тенисерка прозвала је два најбоља светска тенисера, Новака Ђоковића и Рафаела Надала због њихових жалби на промену шљаке на турниру у Мадриду. У својој изјави, Серена је успела да поткачи и цео мушки род.

„Ми даме се не жалимо, већ се трудимо да пружимо најбоље. Ми смо као ратнице, не идемо около и жалимо се као неке п...е. Жене су много снажније од мушкараца. Зато ми можемо да рађамо децу, што они никада не би поднели", рекла је америчка тенисерка.

Иако није директно поменула Ђоковића и Надала јасно је да је њена изјава била намењена двојици тенисера.

Занимљиво је да је и власник турнира у Мадриду Јон Цирјак први пут јасно ставио до знања да се неће превише потрести уколико Надал убудуће одустане од играња на том турниру.

„Шта би требало да урадим како не бих узнемирио Надала? Он је увек добијао све што је тражио. Рафа је сјајна особа и ја му се дивим због свега што је урадио за тенис, као и то што је и даље са обе ноге на земљи, упркос свим резултатима. Он је важна особа у Шпанији, као и за овај турнир, али ако не жели да игра овде, сигурно да нећу да извршим самоубиство", рекао је Цирјак.

Број коментара 86

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво