Читај ми!

Српски трио на терену

На терене тениског комплекса "Магична кутија" у Мадриду излази троје представника Србије: Виктор Троицки, Јанко Типсаревић и Ана Ивановић, који играју мечеве другог кола АТП турнира мастерс серије, односно осмине финала ВТА турнира Премијер серије.

Први стартује Троицки и после 14.30 игра против 18. тенисера света, Француза Ришара Гаскеа. Оба досадашња међусобна дуела припала су Троицком.

Уколико победи Француза, српски тенисер у осмини финала чека бољег из дуела Роџер Федерер (Швајцарска)–Милош Раонић (Канада).

Типсаревића очекује далеко лакши посао пошто се после 17.30 састаје са квалификантом, Аргентинцем Федериком Делбонисом, који заузима 131. место на АТП листи. До сада нису "укрштали рекете".

Ако очекивано прође препреку, Типсаревић ће у осмини финала играти са победником меча Жил Симон (Француска)–Гиљермо Гарсија-Лопес (Шпанија).

Највеће искушење ипак предстоји Ани Ивановић, јер је у осмини финала турнира Премијер серије њена противница прворангирана тенисерка света, Белорускиња Викторија Азаренка. Тај меч на програму је после 19 сати.

Српкиња и Белорускиња до сада су се састајале три пута, а Ивановићева је успешнија и води са 2:1. Оба меча добила је 2010. године у Риму и Синсинатију.

Победница дуела играће у четвртфиналу са бољом из меча Ангелика Кербер (Немачка)–На Ли (Кина).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво