Читај ми!

Ана надиграла и Нађу

Наша тенисерка наставља са добрим играма у Мадриду. Након што је лако пребродила први меч, у борби за осмину финала савладала је Рускињу Нађу Петрову са 2:0, по сетовима 7:5, 6:1. Наредни ривал наше тенисерке је први носилац на турниру Викторија Азаренка из Белорусије.

Одлична игра наше тенисерке. Максимално је била концентрисана и успела је да сломи отпор противнице, те се тако пласирала  у наредно коло. Први сет био је прилично изједначен, Ивановићева је успела да у одлучујућем гему добије сет. У другом много боља игра наше Ане и сигуран тријумф. Нашој тенисерки било потребно 79 минута да сломи отпор противнице.

У првом сету водила се велика борба. Обе тенисерке су успеле да одузму по је дан сервис противници. При резултату 5:5 Ана успева да освоји два везана гема, уз још један брејк, и добија први сет са 7:5.

Одлична игра наше тенисерке у другом сету резултирала је раним брејком и брзим вођством од 3:0. Тада Петрова успева да освоји свој сервис, и смањи предност наше Ане. Међутим, то је било све што је противница успела да уради у другом сету. Ивановићева осваја још три везана гема и добија други сет са 6:1.

Наредни противник наше тенисерке је Белорускиња Викторија Азаренка, која је први носилац на турниру, и прва играчица света. Њих две до сада су се састајале три пута. Ана води са 2:1 у победама. Последњи пут састале су се на турниру у Синсинатију 2010. године, славила је Ивановићева са 2:1 (2:6, 7:6, 6:2).

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво