Читај ми!

Ђоковић спреман за Мадрид

После две недеље одмора, Новак Ђоковић спреман за нове изазове, од којих је први Мастерс у Мадриду. Имао сам недељу више да се одморим, вежбам и припремам за Мадрид. Оно што се догодило сада је иза мене и осећам се добро, изјавио први тенисер света.

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да му је двонедељна пауза омогућила да се опорави после смрти деде и да је правовремено фокусиран за наступ на турниру мастерс серије у Мадриду, где брани титулу.

Ђоковић је свој последњи меч, у финалу турнира у Монте Карлу, изгубио од великог ривала Рафаела Надала са 6:3, 6:1, а потом је пропустио Србија Опен у родном Београду уз образложење да је "емотивно испражњен и да му је потребан одмор".

"Од Монте Карла сам имао мало времена за прегруписавање и припреме за оно што предстоји. Прескочио сам 'Србија Опен' због околности у којима сам био и због тога ми је жао. Није било право време да играм на новом турниру, једноставно нисам био емотивно спреман", изјавио је Ђоковић.

Српски тенисер је потврдио да му је био неопходан одмор.

"Имао сам недељу више да се одморим, вежбам и припремам за Мадрид. Оно што се догодило сада је иза мене и осећам се добро", поручио је Ђоковић.

Светски број један је подсетио да следе велики турнири, међу којима и Ролан Гарос, где ће јуришати на четврту узастопну грен слем титулу, шесту укупно.

"Имамо Мадрид, Рим, Ролан Гарос, Вимблдон и олимпијски турнир у Лондону. То је много турнира у кратком временском периоду и сви су велики изазови", рекао је Ђоковић, који је у Мадриду као први носилац слободан на старту, а његов уводни ривал биће победник дуела између Шпанца Данијела Химено-Травера и Румуна Виктора Ханескуа.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво