Читај ми!

Виктор победио

Биктор Троицки победио је у првом колу турнира у Мадриду Американца Доналда Јанга. Јелена Јанковић касније игра против Карле Суарес-Наваро из Шпаније.

Троицки је победио са 2:1, по сетовима 6:1, 4:6 и 6:1. У другом колу наш тенисер састаће се са победником меча између Гаскеа и Белучија.

Одмах после меча Троицког и Јанга на исти терен излази Јелена Јанковић, која за ривалку има Карлу Суарес-Наваро из Шпаније. Јанковићева и Суарес-Наваро се добро познају, јер су до сада четири пута одмеравале снагу, а Јелена је победила у сва четири досадашња окршаја.

Ана Ивановића успешно је стартовала на турниру у Мадриду, пошто је у првом колу савладала Францускињу Матилду Јохансон са 6:4, 6:1. Наредна противница је Рускиња Нађа Петрова.

Новак Ђоковић и Јанко Типсаревић слободни су у првој рунди. У другом колу Новак ће се састати са бољим из окршаја Химено–Травера и Ханескуа, док Типсаревић чека победника дуела Рамос–Делбонис.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво