Читај ми!

Ана верује у успех

Наше тенисерке су комплетне, екипи се јуче придружила и Ана, која је данас одрадила и први тренинг. Тренутно најбоља тенисерка Србије Ана Ивановић рекла је у Москви да је "велики циљ" победити Русију у полуфиналу Светске групе Фед купа.

Репрезентација Србије припрема се у Москви за предстојеће мечеве, а Ивановићева, која се последња прикључила екипи, данас је први пут тренирала. Терен је у лошем стању, али оптимизам у нашој екипи не јењава. Ана очекује тежак меч.

"Јутрос сам одрадила први тренинг у Москви. Није било лоше, с обзиром да терен није у добром стању. У принципу сам задовољна. Имамо још дан, два да се прилагодимо и да будемо спремни за викенд", рекла је Ивановићева.

Она је додала да очекује да ће хала бити пуна и да се радује лепој атмосфери, као и да се нада да ће Фед тим Србије имати подршку својих навијача.

"Велики циљ нам је да победимо и мислим да имамо шансе. До сада смо три пута изгубили од Русије. Овог пута је екипа на окупу и сви смо позитивни, па мислим да нас очекује узбудљив викенд", рекла је Ивановићева, која је тренутно 15. на ЊТА листи.

Према њеним речима, Русија има велики избор играчица и још се не зна ко ће играти.

"Мислим да ће бити важно да се потрудимо да на било који начин добијемо. У Фед купу је другачије него када се играју други турнири и мечеви. Доста има аспеката који одлучују и наравно већа су очекивања и притисак због екипе. Ипак, мислим да имамо велике шансе", рекла је Ивановићева.

Полуфинални меч Светске групе Фед купа почеће у суботу у 13.00 (15.00 по локалном).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво