Читај ми!

Зики и Лодра бољи од шпанског тандема

Тандем тенисера Србије и Француске, Ненад Зимоњић-Микаел Љодра, играће у четвртфиналу турнира у Монте Карлу, пошто је после тај-брејка савладао шпански пар Давид Марера-Фернандо Вердаско.

Српско-француски тениски пар Ненад Зимоњић и Микаел Љодра пласирао се данас у четвртфинале дубла у Монте Карлу, пошто је у другом колу победио Шпанце Фернанда Вердаска и Давида Марера са 7:6 (7:2), 3:6, 11:9.

Зимоњић и Љодра добили су први сет са 7:6 (7:2). У другом су изгубили са 6:3 у гемовима, док је у тај-брејку било 11:9 за треће носиоце на турниру.

Они ће у четвртфиналу играти против Аустријанаца Оливера Мараха и Александера Пеје.

Србија ће у четвртфиналу имати још једног представника, пошто је Виктор Троицки са Станисласом Вавринком из Швајцарске раније данас био бољи од индијског пара Махеш Бупати - Рохан Бопана. Троицки и Вавринка су победили са 6:4, 6:4, а још није познато ко ће им бити идући ривали.

Турнир мастерс серије у Монте Карлу игра се за укупни наградни фонд од 2.950.000 евра, а победнички пар освојиће чек на 142.500 евра и 1.000 АТП бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво