Читај ми!

"Откривање" Ђоковића

Новак Ђоковић је главни "јунак" емисије "Uncovered" у којој се говори о успесима постигнутим у претходној години. У емисији се осим Ђоковића појављују новинар "Сандеј тајмса" Бари Флатман и тренер српског тенисера Марјан Вајда.

Очи јавности уочи првог гренд слема ове године у Аустралији биће упрте у Новака Ђоковића који је и главна тема емисије Uncovered у режији АТП-а. Српски тенисер у емисији објашњава тајну свог успеха у години иза њега.

"Важно је имати велико самопоуздање пред највеће турнире и мечеве са најбољим играчима. Искористио сам искуство из претходних неколико година и оно ми је помогло да остварим врхунске резултате. Била је то невероватна година, нисам ни очекивао, али то је плод веома вредног рада", рекао је Ђоковић.

Осим српског тенисера, у емисији Новакове успехе анализира и новинар Сандеј тајмса Бари Флатман и његов тренер Марјан Вајда.

"Да ли смо предвидели све ово? Не баш до овог нивоа. Мислим да нико није могао да замисли да ће Новак тако доминирати. Осим Надалове победе на Ролан Гаросу, остало је био Новаков шоу, било је сензационално. Његова одлучност и снага ума били су тако добри", каже Фелдман.

Он је додао да је разлог сјајних резултата Новакова ментална снага као и чињеница да противник мора да игра вансеријски да би га добио.

Маријан Вајда уверен је да српски тенисер може да освоји још гренд слемова, а додао је и да је српски тенисер свестан да је сервис веома важан и да већ ради више на том сегменту игре.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара