Читај ми!

Преокрет Виктора

Виктор савладао Хјуита. Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у треће коло турнира у Сиднеју победом над домаћим тенисером Лејтоном Хјуитом од 2:1. Наредни противник му је Американац Богомолов Јуниор.

Није добро почело по нашег тенисера. После велике борбе изгубио је први сет. Успео је да се подигне и направи преокрет. Играо је све боље и боље. Наметнуо је свој стил игре и успео да сломи отпор домаћег тенисера. Хјуит није имао решења за игру нашег Виктора.

Одличан тенис пун преокрета, лепих потеза, брејкова. Оба тенисера ушла су у меч изузетно расположени. Борба се распламсала од самог старта. Ређале су се брејк шансе, на крају Хјуит је успео да реализује једну више, 2:1 у брејковима, и добије први сет са 6:4.

Наставак је донео превагу на страну нашег тенисера. Поправио је Виктор први сервис што му је донело додатно самопоуздање. Ипак, ни тај део игре није прошао без велике борбе. Овог пута наш тенисер стигао је до брејка више и изједначио на 1:1, 6:3 у другом сету.

У трећем сету на терену је постојао само један играч. Од самог старта видело се да је Виктор ближи тријумфу. Хјуит није имао више снаге да се упусти у надигравање са нашим тенисером. Виктор је нападао, противник се бранио, али није успео да се одбрани. Троицки није дозволио противнику да запрети у трећем сету, Аустралијанац није имао ниједну брејк шансу. Наш тенисер искористио је две своје прилике, што му је било довољно за тријумф од 6:2 у трећем сету.

У трећем колу Троицки се састаје са Американцем Алексом Богомоловим који је до трећег кола дошао победом над Холанђанином Робином Хасом од 2:1 (6:4, 1:6, 6:4).

Виктор и Богомолов Јуниор до сада су се састајали два пута. Оба пута славио је наш тенисер. Последњи сусрет био је у четвртфиналу турнира у Москви када је Троицки славио са 2:1 (7:6, 6:7, 7:6).

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара