Читај ми!

Јелена у другом колу

За разлику од Ане и Бојане које су већ испале са турнира у Сиднеју, Јелена Јанковић је стартовала победом. Српска тенисерка била је боља од Немице Јулије Гергеш, која је предала меч у другом сету због повреде. Јелена имала вођство од 1:0 у сетовима и предност од 3:1 у другом сету. Наредни противник Викторија Азаренка.

Јелана Јанковић брани част српског женског тениса у Сиднеју, после ране елиминације Ане Ивановић и Бојане Јовановски.

Српска тенисерка пласирала се у друго коло турнира пошто јој је, због повреде, меч предала Немица Јулија Гергеш.

У тренутку предаје Јелена је водила са 1:0 (6:1) у сетовима, док је у другом сету имала предност од 3:1.

Противница српској тенисерки у другој рунди турнира чији је наградни фонд 637.000 долара биће трећи носилац, Викторија Азаренка из Белорусије. Она је у првом колу била боља од Стефани Фогеле из Швајцарске: 6:2, 6:1.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије