Читај ми!

Ноле почиње поход

Новак у Аустралији. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић допутовао је у Мелбурн, где ће од 16. до 29. јануара бранити титулу на првом гренд слем турниру сезоне, Отвореном првенству Аустралије. Наш тенисер брани титулу освојену прошле године.

Новак има тежак задатак ове године. После фантастичних резултата прошле године, следи одбрана освојеног. Почиње од одбране титуле на првом гренд слему сезоне. Ђоковић је имао и први тренинг у Род Лејвер Арени, а по његовом захтеву, спаринг партнери су му били најбољи аустралијски јуниори Маверик Бенс и Андре Харис.

Србин је на место успеха стигао одморан и свеж, па је у ведром расположењу у тренинг уврстио и незаобилазни мали фудбал.

"Ово је изузетно важан период за мене и наредних неколико недеља биће кључне. Година је дуга, чекају ме тешки задаци и унапред се радујем свим изазовима који следе", изјавио је Ђоковић.

Светски број један је прошле седмице бриљантном игром супериорно освојио трофеј на егзибиционом турниру у Абу Дабију, где је у финалу победио Шпанца Давида Ферера са 2:0 у сетовима.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије