Читај ми!

Монфис надиграо Виктора

Виктор није успео да се супротстави Французу. У борби за полуфинале турнира у Дохи Виктор Троицки је поражен од Галеа Монфиса са 2:0. Меч трајао 72 минута.

Виктор није личио на себе, тотално индиспониран. Ништа му није полазило за руком. Није имао снаге да се озбиљније супротстави противнику. С друге стане Француз изузетно расположен, користио је своје прилике и на крају заслужено славио.

Монфис од старта заиграо агресивно. То му се исплатило, користи своју шансу и стиже до раног брејка. Виктор покушава да узврати, напада сервис противника и успева да врати брејк и стигне до изједначења 2:2. Тада долази до великог пада у игри нашег тенисера. Ништа му не полази за руком, ређају се грешке једна за другом. Француз користи конфузију у игри Виктора и лагано осваја поене. Троицки не успева да се врати у игру до краја сета. Противник осваja четири везана гема, 6:2 у првом сету.

Виктор је заиграо нешто конкретније у наставку, али то је било кратког даха. Све до резултата 3:3 оба тенисера су била сигурна на свој сервис. Међутим, на сервис Троицког противник користи своју другу брејк лопту у сету за ново вођство. Виктор се тада предао. Монфис експресно приводи сет крају и добија га резултатом 6:3.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара