Читај ми!

Јанко експрес

Јанко почео сезону победом. Српски тенисер Јанко Типсаревић пласирао се у четвртфинале АТП турнира у Ченају, пошто је у другом колу лако савладао Индијца Јукија Бамбрија са 6:1, 6:3. Наредни противник му је Давид Гофин.

Јанко је од старта наметнуо свој стил игре, диктирао темпо, противник није дозволи да се врати у меч. Бамбри ни у једном тренутку није деловао као неко ко може да пружи иоле озбиљнији отпор деветом играчу света. Меч је трајао сат и два минута.

Типсаревић, који је постављен за првог носиоца на турниру, у четвртфиналу ће играти против Белгијанца Давида Гофина. Њих двојица се до сада нису састајали.

Турнир у Ченају игра се за наградни фонд од 400.000 долара. Победнику ће припасти чек на 71.900 долара и нових 250 АТП бодова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара