Читај ми!

Ким опет кобна по Ану

Ана није успела да савлада психолошку баријеру и коначно стигне до победе против Белгијанке. У другом колу турнира у Бризбејну Ана Ивановић поражена је од Ким Клајстерс са 2:1.

Нови дуел ове Ивановићеве и Клајстерсове припапо је Белгијанки. Ни у петом међусобном дуелу  наша тенисерка није успела да тријумфује. Велика борба, меч пун преокрета и неискоришћених шанси на обе стране. У одлучујућем, трећем сету, Ивановићева је прокоцкала вођство од 3:0 и дозволила Белгијанки да дође до тријумфа. На крају Ким Клајстерс тријумфовала са 2:1 (6:1, 1:6, 6:3).

Почетак дуела са Клајстерсовом није обећавао ништа добро за српску тенисерку, пошто је овај део меча изгубила за само 21 минут. Нашој тенисерки ништа није полазило за руком, све више је грешила. Једноставно, није имала решења за игру противнице.

Након тога на терен као да је изашла нека друга, боља тенисерка и Ивановићева је просто "почистила" са терена противницу. Све се преокренуло. Сада је Ана доминирала, погађала "немогуће" и чако добила сет.

Ипак, на крају се српска тенисерка вратила у "сивило" са почетка меча и ту је био крај за пету победу Клајстерсове у исто толико мечева са Ивановићевом. Иако је наставила серију из другог сета, освојила три везана гема, Ана је необјашњиво стала и препустила противници победу. До краја сета наша тенисерка није освојила ниједан гем.

Белгијанка ће у четвртфиналу играти против победнице меча Саманта Стосур (Аустралија) - Ивета Бенешова (Чешка).

Турнир у Бризбејну игра се за наградни фонд од 655.000 долара, а победници ће припасти чек на 110.000 долара и нових 470 WТА бодова.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво