Читај ми!

Ким на правом путу

Белгијанка Ким Клејстерс почела је припреме за одбрану титуле на Отвореном првенству Аустралије победом од 6:1 и 6:4 над румунском тенисерком Симоном Халеп, у првом колу турнура у Бризбејну.

Клејстерсова је прошле године у финалу првог гренд слема сезоне на Мелбурн парку победила Кинескињу Ли На. Аустралијан Опен ове године почиње 16. јануара.

"Осећала сам да сам играла агресивно и да сам се добро кретала, тако да сам прилично задовољна", пренео је сајт турнира речи Клејстерсове после меча.

Она је казала и да проблеми са стомачним мишићима, због којих је отказала учешће на многим турнирима 2011, укључујући и Ју-Ес Опен, нису оставили трајније последице на њен сервис.

"Осећала сам се самоуверено код свог сервиса. Мислим да то није увек био случај у прошлости", рекла је Ким Клејстерс.

Победница Ролан Гароса из 2010, Италијанка Франческа Скјавоне, прошла је у друго коло пошто се њена противница Ксенија Первак из

Русије повукла због главобоље. Резултат је у том тренутку био 4:4 у првом сету.

Први носилац, Саманта Стосур, меч првог кола игра у недељу, као и Серена Вилијамс.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара